Pyöräily

Hyppää pyörän selkään ja ota ilo irti rauhallisista teistä ja kauniista maalaismaisemista. Avaa aistisi, nauti luonnon tuoksuista ja äänistä, tuulen huminasta… Pyöräily on paitsi hauskaa myös hyvä kuntoilumuoto. Valmis matkapaketti helpottaa retken suunnittelua, kun reitit, majoitukset ja käyntikohteet on valmiiksi mietitty. Opastetulla retkellä pääset nauttimaan myös mukavasta matkaseurasta ja asiantuntevasta opastuksesta.

Omatoimimatkailijoille loistava apuväline on Karttakeskuksen julkaisema GT 5 -pyöräilykartta, jonka avulla pyöräilijä löytää kauniille ja turvallisille reiteille sekä mielenkiintoisten nähtävyyksien äärelle.

Tuotteet

Upitrek

Vaellukset Kainuussa

Upitrek on luontomatkailuyritys, joka on erikoistunut järjestämään moottoroimattomia, luonnossa tapahtuvia vaelluksia sekä matkailun ohjelmapalveluita Kainuussa.

Toimintamme ydin ovat opastetut, noin viikon mittaiset vaellukset, joilla kuljetaan majatalosta toiseen itärajan korpimaisemissa talvisin hiihtäen ja lumikenkäillen, kesäisin patikoiden. Lisäksi ohjelmassamme on mm. melontaa, pyöräilyä ja eri aktiviteettejä yhdisteleviä multiaktiviteettiviikkoja. Toteutamme myös luonto- ja aktiviteettiteemaisia leirikouluja sekä yritysohjelmia.

Upitrek toimiii myös Wild Taiga -alueen DMC-toimistona paketoiden ja räätälöiden ohjelmakokonaisuuksia eri yritysten tuotteista asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Upitrek
Kiviniementie 59
87850 Paltaniemi
040 733 9262
www.upitrek.com
www.kunnonlomat.com

Palvelut

Kainuun järvet ja metsät

Upitrek

Omatoiminen pyöräilyviikko Kajaanista Kuhmoon. Mahdollisuus osallistua karhunkatseluretkelle matkan päätteeksi.

Hinta / hlö alk.

560 €