Melonta

Lähde melontaretkelle upeille vesireiteille. Valittavanasi on kymmeniä kilometrejä vaihtelevia melontareittejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin melojalle. Jos et ole aiemmin melonut, kannattaa osallistua opastetulle melontaretkelle. Vuokrakalustoa on tarjolla Kuhmossa ja Hossassa.

Hossa on maamme parhaimpia vesiretkeilyalueita. Alueen kirkasvetiset reitit soveltuvat muutaman tunnin retkestä useamman päivän vaellukseen. Reittien varsilla on runsaasti huollettuja taukopaikkoja.

Kuhmossa hienoja melonta-alueita ovat muun muassa Tervareitti Lentuan maisemissa, lukuisat erämaiset pikkujärvet sekä jokireiteistä Jongunjoki ja Kiekin reitti.

Palvelut

Kanoottien ja kajakkien vuokraus

EräPiira

Vuokraa avokanootti tai kajakki

Hinta / hlö alk.

30 €

Melontaviikko Hossassa

Upitrek

Omatoiminen, erähenkinen melontaviikko uuden Hossan kansallispuiston upeilla vesireiteillä.

Hinta / hlö alk.

270 €

Omatoiminen melontaretki Kuhmon erämaisilla vesillä

EräPiira

Kuhmon - Pohjois-Karjalan erämaisissa maisemissa ja runsailla vesistöillä voit toteuttaa melontaretken, joka voidaan yhdessä suunnitella vastaamaan melonta- ja retkeilykokemustasi. Omatoimisen melontaretken kohteeksi voit valita mm. Tervareitin tai Jongunjoen reitin.

Hinta / hlö alk.

60 €

Melontasuunnistus

EräPiira

Melontasuunnistusta avokanooteilla Kuhmon Kieverrysjärvillä. Sopii myös aloittelijoille!

Hinta / hlö alk.

35 €

Valon leikki joella -melontaretki

Saijan Lomakartano

Haluatko kokea yöttömän yön ja tuntea pohjoisen valon ja pohjoisen luonnon aallonpituudet kehossasi? Kesäyön melontaretkellä liikutaan luonnossa ja hiljennytään sitä kuunnellen.

Hinta / hlö alk.

99 €