Maisema minussa -valokuvausretki

Ikivalkea

Tälle syväluotaavalle valokuvausretkelle lähdetään tarkkailemaan sisäistä ja ulkoista maisemaa. Näitä kokemuksia peilaten suunnittelemme ja kuvaamme henkilöpotretin, jonka saat matkamuistoksi retkestä. Voit osallistua retkelle myös kuvaajan roolissa.

Maisema minussa -valokuvausretki

Meditatiivinen patikka ja aistiharjoitukset voivat nostaa pintaan erilaisia ajatuksia ja tuntemuksia, jotka eivät ole saaneet tilaa arjessa. Näitä sisäisiä kokemuksia peilaamme potrettia suunnitellessa. Tavoitteena on itseymmärryksen lisääminen ja luontoyhteyden vahvistaminen valokuvauksen keinoin.

Halutessasi voit osallistuja retkelle joko kuvaajana, kuvattavana - tai molempina! Molemmat roolit ovat yhtä tärkeitä potrettia suunnitellessa. Tarvittaessa työpajan ohjaaja voi toimia kuvausparinasi.

- Kuvaajana tarvitset oman järjestelmäkameran, jalustan ja kameran peruskäyttötaidot
- Mallina ollessasi saat itsellesi korkealaatuiset digikopiot (2-3kpl) sinusta otetuista potreteista.

Kuvaustilanteessa ohjaaja antaa sinulle vinkkejä koskien kameratekniikkaa, sommittelua, perspektiiviä, poseerausta ja niin edelleen.

Tämä työpaja ei keskity niinkään siihen kuinka hyvältä näytämme. Sen sijaan tärkeää on kokemus itse ja sen herättämät ajatukset. Näin ollen suosittelen panostamaan säähän sopivaan vaatetukseen vähintään yhtä paljon kuin kampaukseen. Totta kai kuvausideoita sopii ideoida vähän etukäteen!

Ohjelman tiedot

Kesto:
2-3h
Henkilöt:
2-6
Kausi:
Elo-toukokuu
Paikka:
Kuhmon luonto
Hinta:
68e
Hintaan sisältyy:
Ohjattu luontoretki + valokuvaussessio + digikopiot kuvista (1-3kpl)
Ota mukaan:
Säänmukainen varustus, (kuvausvälineet)
Kenelle:
Uteliaille!

Hyvä tietää

Suunnittelemme työpajan sijainnin osallistujien toiveiden mukaan. Se voi olla majoittajasi lähiympäristössä taikka muussa sopivassa luontokohteessa alueella. Kuljetukset taikka varustevuokrat eivät sisälly hintaan, mutta ne voidaan järjestää yhteistyössä Ikivalkean kumppaneiden kanssa.

Tarvitset mukaan säänmukaiset varusteet sekä oman järjestelmäkameran, mikäli haluat toimia kuvaajana. Myös ilman kameraa pärjäät, jolloin voit heittäytyä kokijan ja kuvattavan rooliin!

Ikivalkea
Käntinsalmentie 85, 88930 Lentiira, puh. 0400 677 667, sanna@ikivalkea.fi, www.ikivalkea.fi
68 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa