Maisema minussa -potrettipaja

Ikivalkea

Syväluotaavaan luontopotrettipajaan voit osallistua kokijana sekä kuvaajana tai kuvattavana. Tavoitteemme on itseymmärryksen lisääminen ja luontoyhteyden vahvistaminen valokuvauksen keinoin.

Maisema minussa -potrettipaja

"Maisema minussa" on potrettityöpaja, jossa suuntaamme huomion yhtälailla luontoon kuin omaan sisäiseen maailmaamme.

Työpajan alkuun uppoudumme ympäristöön joka solulla. Meditatiivinen patikka nostaa pintaan erilaisia ajatuksia ja tuntemuksia, jotka eivät ole saaneet tilaa arjessa. Näitä sisäisiä kokemuksia peilaamme suunnitellessamme potrettia.

Halutessasi voit osallistuja joko kuvaajana, kuvattavana - tai molempina! Molemmat roolit ovat yhtä tärkeitä potrettia suunnitellessa. Tarvittaessa työpajan ohjaaja voi toimia kuvausparinasi.

- Kuvaajana tarvitset oman järjestelmäkameran, jalustan ja kameran peruskäyttötaidot
- Mallina ollessasi saat itsellesi korkealaatuiset digikopiot (2-3kpl) sinusta otetuista potreteista

Kuvaustilanteessa ohjaaja antaa sinulle vinkkejä koskien kameratekniikkaa, sommittelua, perspektiiviä, poseerausta ja niin edelleen. hän myös dokumentoi prosessia valokuvin, joita saat myös matkamuistoksi työpajasta.

Tämä työpaja ei keskity niinkään siihen kuinka hyvältä näytämme. Sen sijaan tärkeää on kokemus itse ja sen herättämät ajatukset. Näin ollen suosittelen panostamaan säähän sopivaan vaatetukseen vähintään yhtä paljon kuin kampaukseen. Totta kai kuvausideoita sopii ideoida vähän etukäteen!

Ohjelman tiedot

Kesto:
2-3h
Henkilöt:
2-6
Kausi:
Elo-toukokuu
Paikka:
Kuhmon luonto
Hinta:
68e
Hintaan sisältyy:
Ohjattu luontoretki + potrettikuvakset + digikopiot kuvista (1-3kpl)
Ota mukaan:
Säänmukainen varustus, (kuvausvälineet)
Kenelle:
Uteliaille!

Hyvä tietää

Suunnittelemme työpajan sijainnin osallistujien toiveiden mukaan. Se voi olla asiakkaan majoituskohteen lähiympäristössä taikka muussa sopivassa luontokohteessa alueella. Kuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta se voidaan järjestää yhteistyössä.

Tarvitset mukaan säänmukaiset varusteet sekä oman järjestelmäkameran, mikäli haluat toimia kuvaajana. Myös ilman kameraa pärjäät, jolloin voit heittäytyä kokijan ja kuvattavan rooliin!

Saatavilla myös Muuttuva maisema -luontokuvaustyöpajat, missä tarkkailemme luonnon muuttumisleikkiä kameran kera.

Ikivalkea
Käntinsalmentie 85, 88930 Lentiira, puh. 0400 677 667, sanna@ikivalkea.fi, www.ikivalkea.fi
68 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa