Maalaiselämää

Holl Talli

Kiireetön loma maalla. Tilalla on islanninhevosia, lampaita ja kanoja. Koirat ja kissat kuuluvat luonnollisesti maatilan pihapiiriin. Pääset hoitamaan ja ruokkimaan eläimiä ja osallistumaan muihin maatilan askareisiin. Saat nautiskella luonnon rauhasta ja metsäretkistä marjastaen ja sienestäen sekä islanninhevosella ratsastaen.

Maalaiselämää

Kumpusen tila ja Hóll Talli sijaitsee Paltamossa, 9 km kuntakeskuksesta. Maatila on Kumpusen lammen rannalla, lähimpään naapuriin on matkaa 1 1/2 km. Täällä saat viettää kiireetöntä aikaa maatilan askareita tehden tai vain nauttia luonnon rauhasta ja eläinten tarkkailusta. Majoitus on kahden hengen aittamökeissä tai saunamökissä lammen rannalla.

Ohjelman tiedot

Kausi:
20.6.-21.8.
Paikka:
Hóll Talli Kumpunen, Paltamo
Henkilöt:
2-6 hlö
Hinta:
256 €/hlö
Hintaan sisältyy:
Kahden yön majoitus 2 hlö mökeissä, sis. liinavaatteet ja pyyhkeet, ruokailut, eläinten hoito ja ruokinta, ratsastuksen opastus ja tunnin mittainen ratsastusretki islanninhevosilla. Mahdollisuus osallistua muihin maatilan töihin riippuen ajankohdasta, mm. heinäntekoon, marjojen ja sienien keräilyyn.

Tarkemmat tiedot

2 vrk:n ohjelma:
1. päivä
Saapuminen tilalle klo 15. Iltapäiväkahvit ja tutustumista tilan eläimiin ja toimintaan, tallitöitä. Päivällinen klo 18. Illalla saunan lämmitystä ja saunomista.
2. päivä
Aamupala klo 7.30-8.30, jonka jälkeen eläinten aamuruokinta ja eläinten hoitotyöt. Lounas klo 12. Lounaan jälkeen hevosten varustaminen ja opastettu ratsastusretki. Mahdollisuus osallistua tilan töihin tai viettää aikaa eläinten touhua seuraten tai luontoa tarkkaillen. Grillaamista/nuotioruokailu klo 18 alkaen, saunan lämmitystä ja saunomista.
3. päivä
Aamupala klo 7.30-8.30. Eläinten aamuruokinta ja eläinten hoitotyöt. Mökin luovutus klo 12.

Hyvä tietää

Ratsastusretkillä ratsastajan painoraja on 100 kg. Ratsastusretkelle voivat osallistua alle 10 - vuotiaat lapset talutettuna, mikäli heillä ei ole ratsastuskokemusta.

Holl Talli
Kumpusentie 15, 88300 Paltamo, +358 503576501, info@holltalli.fi, www.holltalli.fi
256 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa