Koe kalastuselämyksiä oppaan johdolla ympäri Kuhmoa

Hotelli Kainuu

Nyt toteuta unelmasi ja koskikalasta joka päivä eri koskella. Oppaan johdolla eri puolilta Kuhmoa löytyy monipuolisia koskia, onhan niitä yli 100! Nyt on mahdollisuus kalastaa Taigan alueen koskella, jossa ei ole muita kalastajia.

Koe kalastuselämyksiä oppaan johdolla ympäri Kuhmoa

Majoitus Hotelli Kainuussa Kuhmon keskustassa, josta on helppo lähteä eri koskialueille kalastamaan. Lähin koski sijaitsee 800 metrin päässä.

Jos olet ensikertalainen, harrastelija tai ammattilainen kalastuksen suhteen, niin kosketvalitaan oppaan johdolla toiveitesi sekä taitojesi mukaan. Jos olet aiemmin jo koskikalastanut Kuhmossa, niin oppaan kanssa voit vierailla uusilla koski- ja jokialueilla.


Ohjelman tiedot

Kausi:
5.5.- 10.9.2018
Paikka:
Kuhmo
Kesto:
3 vrk
Henkilöt:
4
Hinta:
359
Yksittäinen hinta:
359
Hintaan sisältyy:
3 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisella ja iltasaunalla. 2 x päivällistä tai lounasta. 2 x nuotiokahvit, oppaan palvelut 6 tuntia/päivä kahtena päivänä, kolmelle eri koskelle koskiluvat

Tarkemmat tiedot

Tarkkaa ohjelmaa ei ole sovittu ennakkoon, vaan tulopäivänä keskustellaan yhdessä oppaan kanssa toiveista kalastuspaikkojen suhteen. Sovitaan lähtöajat seuraavalla päivälle sekä ruokailuajankohdat.

Hyvä tietää

Asiakkaalla oltava sään ja kalastuksen mukainen vaatetus sekä, valtionkalastuslupa.

Hinta ei sisällä mahdollisesti tarvittavaa viehelupaa, veneen vuokraa ja kuljetuksia kalastuspaikoille.

Hotelli Kainuu
Kainuuntie 84, 88900 Kuhmo, Puh. +358 (0)8 655 1711, info@hotellikainuu.com, www.hotellikainuu.com
359 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa