Kesytön potretti

Ikivalkea

LUONTOPOTRETTI Tällä syväluotaavalla valokuvausretkellä tarkkailemme sekä sisäistä että ulkoista maisemaa. Näitä kokemuksia peilaten suunnittelemme Sinusta potretin ja kuvaamme sen luontoympäristössä.

Kesytön potretti

Meditatiivinen patikka ja aistiharjoitukset voivat nostaa pintaan erilaisia ajatuksia ja tuntemuksia, jotka eivät ole saaneet tilaa arjessa. Näitä sisäisiä kokemuksia peilaamme potrettia suunnitellessa. Tavoitteena on itseymmärryksen lisääminen ja luontoyhteyden vahvistaminen valokuvauksen keinoin.

Retkellä sekä kuvaaja että kuvattava tutkailevat mielenmaisemia ja suunnittelevat kuvaukset yhdessä. Molemmat roolit ovat siten yhtä tärkeitä potrettia suunnitellessa. Tarvittaessa työpajan ohjaaja voi toimia kuvausparinasi.

Ohjelman tiedot

Kesto:
2-3h
Henkilöt:
2-6
Kausi:
Elo-toukokuu
Paikka:
Kuhmon luonto
Hinta:
80e
Hintaan sisältyy:
Patikka+ kuvausvinkit + kuvaukset + digikopiot kuvista (1-3kpl)
Ota mukaan:
Säänmukainen varustus
Kenelle:
Uteliaille!

Hyvä tietää

Suunnittelemme työpajan sijainnin osallistujien toiveiden mukaan. Se voi olla majoittajasi lähiympäristössä taikka muussa sopivassa luontokohteessa. Kuljetukset taikka varustevuokrat - kanootti, lumikengät tai muu vastaava - eivät sisälly hintaan, mutta ne voidaan järjestää yhteistyössä Ikivalkean kumppaneiden kanssa.

Tarvitset mukaan säänmukaiset varusteet sekä oman järjestelmäkameran, mikäli haluat toimia kuvattavan sijaan kuvaajana. Ilman kameraa pärjäät, kun haluat heittäytyä kokijan ja kuvattavan rooliin!

Ikivalkea
Käntinsalmentie 85, 88930 Lentiira, puh. 0400 677 667, sanna@ikivalkea.fi, www.ikivalkea.fi
80 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa