Kesän moniaktivititeetit

Poimi parhaat palat Wild Taigan kesästä samaan pakettiin! Multiaktiviteettiohjelma koostuu eri aktiviteeteistä, jotka yleensä soveltuvat tasoltaan myös aloittelijoille. Kesäpaketit sisältävät esimerkiksi patikointia, melontaa, pyöräilyä, huskytrekkingiä, kalastusta, marjastusta ja eläintenkatseluretkiä.

Tuotteet

Hotelli Kainuu

Hotelli-ravintola, Kuhmo

Hotelli, ravintola, pub -toimintaa tarjoava Hotelli Kainuu on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka sijaitsee aivan Kuhmon keskustassa. Hotellissa on 29 huonetta ja 50 petipaikkaa.

Upea Pajakkakosken alue sijaitsee 800 metrin päässä, jossa voi koskikalastaa tai laskea koski uiden kelluntapuvuilla. Lammasjärven ranta (jossa uimaranta ja avantouinti mahdollisuus) ja upea konsertti- ja kokouspaikka Kuhmo-talo ovat lähietäisyydellä.

Lisäksi Juhlatalo Riusala sijaitsee 8,5 km päässä Jämäsjoen rannalla, jossa voi järjestää erilaisia juhlia ja työpaikan tilaisuuksia. Tilaa on reilulle 100 hengelle.

Hotelli Kainuu Oy
Kainuuntie 84
88900 Kuhmo

Puh. +358 (0)8 655 1711
info@hotellikainuu.com
www.hotellikainuu.com

Palvelut

Wildlife-viikko

Hotelli Kainuu

Monipuolinen luontoelämysviikko Kuhmossa. Luvassa mm. tutustumista paikalliseen eläimistöön ja ruokaan sekä yö piilokojussa karhuja katsellen.

Hinta / hlö alk.

759 €