Hankikorri viikot 2017 - perhokalastajien kevättreffit Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Usko tai älä - taimen nappaa pintaperhoon talvellakin Tiedossa kalastusta keväthangilla,alkuillasta erilaisia luentoja, perhonsidontaa, iltaisin after fly fishing tapaamisia ja saunan lämpöä sekä yhteislähdöt aamulla hankikorrikalalle, jossa ilmainen kalastusopastus.

Hankikorri viikot 2017 - perhokalastajien kevättreffit Kuhmossa

Huhtikuulla hankikorennot kuoriutuvat Kainuun koskilla ja taimet ja harjukset innostuvat syömään jopa pintaravintoa. Huhtikuussa Kainuussa riittää vielä lunta, mutta varsinkin järvien väliset kosket ja virrat ovat jäästä vapaina.

Lisätietoa www.kuhmonkosket.fi #hankikorriviikot
Keväisen korentokalastuksen saalis on säistä riippuvainen, mutta tapahtuman ideana on tutustua toisiin perhokalastajiin. Kuhmon Hankikorri viikoilla kalastellaan päivällä ja iltaisin kokoonnutaan vertailemaan kokemuksia. Porukasta löytyy aina tietämystä siitä, miten kevät etenee, millä koskilla korennot kuoriutuvat, millä koskilla on koukutettu parhaat kalat ja millaiseen perhoon kalat nappaavat.

Ohjelman tiedot

Kausi:
ajalla 7.-17.4.2017
Paikka:
Kuhmon kosket ja Hotelli Kainuu
Kesto:
min. 2 vrk
Henkilöt:
min. 1
Hinta:
114
Yksittäinen hinta:
160 €/1 HH/2 vrk
Hintaan sisältyy:
Majoitus 2 yötä, aamiaiset, iltasaunan, 3 vrk yhteiskoskilupa, hankikorriviikkojen tapahtumat. Siis 228 €/2 hlöä/2 HH/2 yötä ja 150 €/1 HH/2 yötä. Lisäyöt 66 €/2 hlöä/2HH ja 58 €/1 HH.

Tarkemmat tiedot

Tässä Hankkikorriviikkojen ohjelmaa. Osallistu mihin haluat ja päivät vietä kalalla!

Pe 7.4. Avajaiset klo 19 Kuhmon korentokoskien esittely ja katsaus kalastustilanteeseen sekä luento aiheena: Moderni, kevyt lohenkalastus sekä löhinymfin sidontanäytös.
La 8.4. Yhteislähtö Lentuankosken välisuvantoon - Kuhmon perhokalastajien opastama perhokalaretki Lentuan maastotukikohtaan.

Sauna
Illalla Lohen pinturikalastus -luento ja Pupu Tupunan sidonta,
Su 9.4. Omatoiminen ohjeistettu retki Kalliojoelle

Ma 10 - Ke 12.4. After Fly Fishing in Pub klo 20

To 13.4. klo 19 Kuhmon korentokoskien esittely ja katsaus kalastustilanteeseen sekä Lohinymfin ja Pupu Tupuna sidontanäytökset.
Pe 14.4 Yhteislähtö Lentuankosken välisuvantoon -Kuhmon perhokalastajien opastama perhokalaretki Lentuan maastotukikohtaan.
La 15.4. Pilkkikilpailut Lentiirassa

Hyvä tietää

Suomen kevät on arvaamaton, joten lämmintä ja veden pitävää vaatetta mukaan. Oma valtion kalastuskortti sekä kalastusvälineet mukaan. Mukana menossa Kuhmon Perhokalastajat.

Yhteisluvalla voit käydä Lentuankoskilla, Anätinkoskella ja Pajakka- ja Saarikoskella.

Hotelli Kainuu
Kainuuntie 84, 88900 Kuhmo, Puh. +358 (0)8 655 1711, info@hotellikainuu.com, www.hotellikainuu.com
114 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa