Kalastus

Koukussa kalastukseen? Monipuoliset vesistöt täyttävät vaativankin perho- ja koskikalastajan toiveet. Suosituimpien ja saalisvarmimpien listalle kuuluvat koskikalastuspaikoista mm. Kuhmon Pajakkajoen kosket sekä Lentuan- ja Nivankosket . Myös Hossan kirkasvetiset vedet ovat kalastajien keskuudessa maankuuluja. Opastettuihin kalastusretkiin sisältyvät välineet ja eväät.

Uistelun ystäville Kuhmosta löytyy laajoja erämaisia alueita kuten Änättijärvi, Iivantiira, Lentua ja Lammasjärvi, joista kolme viimeksi mainittua ovat perinteisesti kuuluisia taimenvesiä. Suomussalmella uistelemaan voi suunnata esim. Kiantajärvelle ja Vuokkijärvelle.

Palvelut

Ekokalastuspäivä Kuhmossa

Hotelli Kainuu

Voimassaolokausi: 1.8.-10.9.2018. Kesto 1 vrk. Min. 4 henkilöä Vietä ekokalastuspäivä Akonkoskella ja majoitu keskustahotellissa Kuhmossa.

Hinta / hlö alk.

68 €

Omatoiminen koskikalastuspäivä

Hotelli Kainuu

Kuhmossa on yli sata koskea, joista lähin Pajakkakoski sijaitsee alle 1 km päästä Kuhmon keskustasta. Majoitu hotelli Kainuuseen ja käy kolmella eri koskella kahden päivän aikana.

Hinta / hlö alk.

118 €

Koe kalastuselämyksiä oppaan johdolla ympäri Kuhmoa

Hotelli Kainuu

Nyt toteuta unelmasi ja koskikalasta joka päivä eri koskella. Oppaan johdolla eri puolilta Kuhmoa löytyy monipuolisia koskia, onhan niitä yli 100! Nyt on mahdollisuus kalastaa Taigan alueen koskella, jossa ei ole muita kalastajia.

Hinta / hlö alk.

359 €

Koskikalastajan unelmapäivät

Hotelli Kainuu

Ole ammattilainen tai harrastaja koskikalastuksessa - ei sen väliä! Tule Akonkoskelle - perhokalastajien ekokalastuskohteelle sekä Kallionjoen upean 27 eri kosken ja usena järven helminauhalle Kuhmoon

Hinta / hlö alk.

35 €

Heittokalastus/jigikalastus

Vuokatti Safaris

Kuhan, hauen ja ahvenen heittokalastusta veneellä Nuasjärvellä kalastusoppaan johdolla.

Hinta / hlö alk.

750 €

Yöttömän yön kalastusretki

Hyvinvointi Sampo

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea yöttömän yön opastetun kalastusretken Kuhmon upeilla koskivesillä. Yön hämärinä tunteina suurimmat taimenet siirtyvät järviltä ruokailemaan koskiin, joita pääasiassa retkellä tavoittelemme. Tällä retkellä on taimenen lisäksi hyvät mahdollisuudet myös harjukseen.

Hinta / hlö alk.

67,50 €

Kalastusretket

Hotelli Kalevala

Opastetut kalastusretket koskille tai järvelle

Hinta / hlö alk.

110 €