HuskyTrekking

Vuokatti Safaris

Koe Kainuun luonnon ainutlaatuisuus huskyjen kanssa! Nauti luonnon hiljaisuudesta ja raikkaan metsän tuoksusta vaelluksella energisten koirien seurassa.

HuskyTrekking

Valitsemme sinulle vaelluksen ajaksi sopivan koiran, joka valjastetaan eteesi tukevaan Trekking-vetovyöhön. Koiran kanssa patikoiminen on hauskaa ja keventää askelta, sillä koira auttaa mukavasti eteenpäin kulkemisessa.

Myös lapsille löytyy luotettavia vaelluskavereita, joten ohjelma soveltuu erinomaisesti myös perheille. Voit halutessasi osallistua vaellukselle myös ilman koiraa. Vuokatinvaaran upea maisemareitti on noin seitsemän kilometrin mittainen ja matkan varrelle mahtuu niin nousuja kuin laskujakin. Matkan varrella levähdetään nuotiopaikalla, jossa nautitaan eväät ja ystävystytään huskyjen kanssa. Tarvittaessa reitin pituutta ja vaativuutta voidaan säätää ryhmän toiveiden mukaisesti.

Ohjelman tiedot

Kausi
1.5. - 30.9.
Takuulähdöt
Ohjelmia järjestetään päivittäin sopimuksen mukaan, varaukset p. 040 9115 323.
Kesto
4 h
Ryhmäkoko
min. 4 henkilöä
Paikka
Vuokatti
Kokoontuminen
Vuokatti Huskylla
Vaikeusaste
Ohjelma sopii kaikenikäisille ja reittiä voidaan säätää pienimpien lasten mukaan.
Hinta
70,-/aikuinen 42,-/lapsi
Lisämaksusta
Ruokailut ryhmille ennakkotilauksesta.

Hyvä tietää

Ohjelma on opastettu ja sisältää turvallisuusohjeet sekä ohjeistuksen koiran kanssa vetovyössä liikkumiseen.

Ohjelma sisältää sadekelin sattuessa sadevaatteet. Varaudu pukeutumalla hengittävään ulkoiluasuun ja patikoimiseen sopiviin kenkiin sään mukaisesti.

Ohjelma sisältää kahvi- ja evästauon nuotiopaikalla. Paistamme makkaraa, nautimme pannukahvit ja ystävystymme huskyjen kanssa. Ohjelmaan voi ostaa lisäksi Vierailun Husky Areenalla puoleen hintaan.

Vuokatti Safaris
Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti, 040 9115 323, info@vuokattisafaris.com, www.vuokattisafaris.com
42 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa