Asumattoman saaren valloitus, 1yö

Vuokatti Safaris

Suomi on tuhansien järvien maa ja tämä näkyy hyvin järvien ympäröimässä Vuokatissa.

Asumattoman saaren valloitus, 1yö

Tämän päivän aikana pääset tutkimaan koskemattoman luonnon autiosaarta, jossa pääset tutustumaan Suomen luontoon omin käsin. Kun liikenne, ihmiset ja elektroniikka puuttuu – tunnet luonnon kaikilla viidellä aistillasi; luonto näyttää kirkkaammalta ja värikkäämmältä, nuotiolla tehty ruoka maistuu paremmalta, kuulet kuinka laineet liplattavat rantaan, luonnon tuoksut ovat puhtaimmillaan ja tunnet kuinka puhdas ilma kulkee läpi kehosi.

Ohjelman tiedot

Kausi:
15.5-30.9
Paikka:
Vuokatti
Kesto:
1yö
Henkilöt:
2-8hlöä
Hinta:
392,-/hlö
Hintaan sisältyy:
yhden yön majoitus perinteisessä jurtassa makuupussin ja retkisängyn kanssa, kuljetukset kuten mainittu ohjelmassa, iltapäiväkahvi ja välipala, illallinen, aamiainen, opas koko retken ajan, onki ja koho tms. tarvittaessa.

Tarkemmat tiedot

Päivä 1
Valloitusretki alkaa puolenpäivän jälkeen safarioppaan hakiessa sinut majoituksestasi. Automatka noin 15 minuuttia rantaan, josta siirrytte veneisiin. Voitte valita joko perinteisen suomalaisen soutuveneen tai kanootin. Rauhallinen melonta tai soutu saareen nimeltä Honkinen, jossa vietätte koko päivän. Majoittuminen perinteisiin jurttiin, jonka jälkeen oppaanne tekee nuotioon tulet kanssanne ja laittaa iltapäiväeväät tulille, joka nautitaan nuotion lämmössä. Välipalan jälkeen on aika lähteä tutkimaan saarta oppaan kanssa. Riippuen vuodenajasta oppaanne näyttää ja opettaa teille syötäväksi kelpaavia ja monesti myös herkullisia luonnon antimia. Kävelyn jälkeen aikaa uinnille, onginnalle tai omalle kävelyretkellä oppaan valmistaessa teille illallista. Illalliseksi nautitaan perinteistä suomalaista ruokaa – riistakäristystä, perunoita, puolukkahilloa ja suolakurkkuja. Illallisen nauttimisen jälkeen, ennen nukkumaanmenoa istuskele nuotion lämmössä ja kuuntele kuinka luonto herää yöhön.

Päivä 2
Herääminen jurtassa autiolla saarella on jo elämys itsessään – kuuntele lintujen laulua ja haista aamukaste. Aamiaisen jälkeen vielä aikaa uinnille tai viimeiselle kävelylle saarella ja sitten on aika siirtyä takaisin veneisiin, palata rantaan ja Vuokattiin. Keskellä luontoa vietetyn päivän jälkeen olosi on varmasti virkistynyt ja tarmokas ja olet valmis uusiin seikkailuihin.

Vuokatti Safaris
Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti, 040 9115 323, info@vuokattisafaris.com, www.vuokattisafaris.com
392 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa