Asumattoman saaren valloitus, 10t

Vuokatti Safaris

Suomi on tuhansien järvien maa ja tämä näkyy hyvin järvien ympäröimässä Vuokatissa. Tämän päivän aikana pääset tutkimaan koskemattoman luonnon autiosaarta, jossa pääset tutustumaan Suomen luontoon omin käsin.

Asumattoman saaren valloitus, 10t

Kun liikenne, ihmiset ja elektroniikka puuttuu – tunnet luonnon kaikilla viidellä aistillasi; luonto näyttää kirkkaammalta ja värikkäämmältä, nuotiolla tehty ruoka maistuu paremmalta, kuulet kuinka laineet liplattavat rantaan, luonnon tuoksut ovat puhtaimmillaan ja tunnet kuinka puhdas ilma kulkee läpi kehosi.

Ohjelman tiedot

Kausi:
15.5-30.9.
Paikka:
Vuokatti
Kesto:
10tuntia
Henkilöt:
4-15hlöä
Hinta:
225,-/hlö
Hintaan sisältyy:
kuljetukset kuten mainittu ohjelmassa, lounas, iltapäiväkahvi ja välipala, opas koko retken ajan, onki ja koho tms. tarvittaessa.

Tarkemmat tiedot

Valloitusretki alkaa aamulla, kun safariopas hakee sinut majoituksestasi. Automatka noin 15 minuuttia rantaan, josta siirrytte veneisiin. Voitte valita joko perinteisen suomalaisen soutuveneen tai kanootin. Rauhallinen melonta tai soutu saareen nimeltä Honkinen, jossa vietätte koko päivän. Saareen päästyänne oppaanne tekee nuotioon tulet kanssanne ja laittaa lounaan tulille, joka nautitaan nuotion lämmössä. Lounaan jälkeen on aika lähteä tutkimaan saarta oppaan kanssa. Riippuen vuodenajasta oppaanne näyttää ja opettaa teille syötäväksi kelpaavia ja monesti myös herkullisia luonnon antimia. Kävelyn jälkeen aikaa uinnille, onginnalle tai omalle kävelyretkellä oppaan valmistaessa teille iltapäiväkahveja. Kahvin ja välipalan jälkeen siirrytään takaisin veneisiin, palataan rantaan ja Vuokattiin. Keskellä luontoa vietetyn päivän jälkeen olosi on varmasti virkistynyt ja tarmokas ja olet valmis uusiin seikkailuihin.

Vuokatti Safaris
Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti, 040 9115 323, info@vuokattisafaris.com, www.vuokattisafaris.com
225 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa