Aktiivisen perheen lomaviikko, 5 yötä

Vuokatti Safaris

Vuokatista löytyy aktiviteetteja ja viihdettä kaikille. Me voimme taata unohtumattomia kokemuksia keskellä puhtainta luontoa.

Aktiivisen perheen lomaviikko, 5 yötä

Tällä aktiivisella lomalla on varmasti jokaiselle jotakin. Pääset tutustumaan aina ystävällisiin Husky-koiriin ja niiden vetämän "kesämersun" kyytiin, juoksemaan ja pomppimaan Angry Birds -puistossa sekä kokeilemaan hiihtoa hiihtotunnelissa, koska vaikka olisi kesän kuumin päivä, meillä on lunta. Sinulla on aikaa myös omille harrastuksille tai rentoutumaan ja nauttimaan luonnosta. Sopii hyvin perheille. Majoitus sis. hintaan.

Ohjelman tiedot

Kausi:
1.4 - 30.11
Paikka:
Vuokatti
Kesto:
5 yötä
Henkilöt:
2-30 henkilöä
Hinta:
alk. 312,-/aikuinen ja 119,-/lapsi 2-12v.
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:
majoitus, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), huskysafari kuten ohjelmassa kuljetuksin, liput hiihtotunneliin ja Angry Birds Activity puistoon.

Tarkemmat tiedot

MATKAOHJELMA

PÄIVÄ 1
Lento/juna Kajaaniin. Kuljetus lentokentältä/rautatieasemalta majoitukseesi, jossa sisäänkirjautuminen. Ilta vapaata aikaa tutustua kohteeseen.

PÄIVÄ 2
Tänään pääsette tapaamaan ja silittämään koiraurheilijoitamme Huskytarhalla. Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon ringillä! Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan useampia kierroksia lämpötilasta riippuen.

Loppupäivä vapaata aikaa tutustua kohteeseen, käydä uimassa tai vaikka kalassa– Vuokatissa on suuri valikoima erilaisia aktiviteetteja.

PÄIVÄ 3
Jopa kesällä Vuokatista löytyy lunta! Tämän päivän aikana pääset testaamaan hiihtoa tai potkukelkkaa ainutlaatuisessa hiihtotunnelissa. Lämpötila tunnelissa on jo itsessään elämys, kun siirryt lämpimästä kylmään. Lämpötila on -5 ja -9 asteen välilllä, joten muistathan ottaa mukaan myös lämmintä päälle.

Hiihtotunnelia ennen tai jälkeen voi vaikka lämmitellä kiipeämällä Vuokatinvaaran huipulle – näkymät ovat upeat!

PÄIVÄ 4
Tiesitkö että Angry Birds tulee Suomesta? Vuokatin Angry Birds Activity puistossa vietät hauskan päivän puuhaillen. Puisto on seikkailemaan syntyneiden alue, jossa touhukerroin on korkealla. Riemunkiljahduksia kuuluu pitkin aluetta, kun omaa uskallusta koetellaan hurjissa liukumäissä tai vaikka jännittävillä kiipeilysilloilla. Haasteita on kaikenkokoisille sankareille uskallus- ja seikkailuinnon mukaan.

PÄIVÄ 5
Viimeinen päivä lumoavassa Vuokatissa. Nauti luonnosta, suuntaa vaikka joillekin lukuisista vaellusreiteistä tai rentoudu kylpylässä– Vuokatissa on varmasti jokaiselle jotakin.

PÄIVÄ 6
Kuljetus Kajaanin lentokentälle/rautatieasemalle ja matka kotiin alkaa.


MAJOITUS
Vuokatinmaan Loma-asunnot
Vuokatinmaassa on 22 loma-asuntoa ja 132 vuodepaikkaa. Alue on väljästi rakennettu – lomailijan viihtymistä ja rauhaa silmälläpitäen. Kaikkien loma-asuntojemme varustukseen kuuluu sauna, suihku, takka, kuivauskaappi, taulutelevisio, cd-soitin ja puhelin. Kaikista loma-asunnoista löytyy myös täydellinen ja käytännöllinen keittiö astiastoineen ja kodinkoneineen. Suurimmista loma-asunnoista löytyy pyykinpesukone. Vastaanoton yhteydestä löytyy myös maksuton pyykinpesupaikka kuivausrumpuineen. WLAN on veloituksetta kaikkien asiakkaidemme käytössä.

Hinnat alk. loma-asunto neljälle 312 € / aikuinen / 5 yötä, 119 € / lapsi 2-12 v. / 5 yötä

Hinnat sis. majoituksen neljän hengen lomamökissä, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), liinavaatteet & pyyhkeet, loppusiivouksen, huskysafari kuten ohjelmassa kuljetuksin, liput hiihtotunneliin ja Angry Birds Activity puistoon.


Hotelli Vuokatti & Suites
Idyllinen Hotelli Vuokatti sijaitsee Nuasjärven rannalla Vuokatissa. Hotellissa majoitut laadukkaasti rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Päärakennus uudistettiin, remontoitiin ja avattiin uudelleen vuonna 2008. Täydellisen remontin myötä hotelliin saatiin lisää majoituskapasiteettia, tilava ravintolasali sekä upea maisematerassi henkeäsalpaavine järvinäköaloineen. Alakerrassa sijaitseva saunaosasto ja moderni kuntosali ovat asukkaiden vapaassa käytössä.

Hinnat alk. 349 € / aikuinen / 5 yötä, 211 € / lapsi 2-12 v. / 5 yötä

Hinnat sis. majoituksen buffet-aamiaisella, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), saunan ja kuntosalin vapaan käytön, huskysafari kuten ohjelmassa kuljetuksin, liput hiihtotunneliin ja Angry Birds Activity puistoon.

Vuokatti Safaris
Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti, 040 9115 323, info@vuokattisafaris.com, www.vuokattisafaris.com
312 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa