Yhdistelmätuotteet hyvinvointi

Tuotteet

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala on arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen maailmassa ja Museovirasto onkin julistanut rakennuksen SR-kohteeksi (=suojattu rakennus).
Hotelli sijaitsee Kuhmossa Lammasjärven rannalla upean ja puhtaan luonnon keskellä. Hotelli on rakennettu vuonna 1989 ja sen muoto sekä erikoinen betonivalutekniikka yllättää. Nykyaikaiseen rakennustapaan ja kodikkaaseen sisustukseen sovitettu kokonaisuus on yhdistelmä nykypäivää ja perinnettä. Arkkitehti Ilpo Väisäsen suunnitelman mukaisesti Hotelli Kalevala on rakennettu Kalevala-eepoksen Kokko-linnun muotoon.
Kokonaisuus sisältää vanhaa ja osin uutta, kun nykyiset omistajat ovat uudistaneet ja täydentäneet sisustusta keskieurooppalaisilla yksityiskohdilla.

Korkeatasoinen loma- ja kokoushotelli Kalevala ja sen ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi.


Hotellin wellness-osastolla on kaksi suomalaista saunaa, sisä- ja ulkoporealtaat, acuhierontapöytä ja anti-stress -rentoutustuolit ääniterapia-kuulokkeilla. Lisäksi varattavissa on turvesauna, infrapunasauna ja yrttiporeallas.

Hotelli Kalevala
Väinämöinen 9
88900 KUHMO
08 655 4100
sales@hotellikalevala.fi
info@hotellikalevala.fi
www.hotellikalevala.fi

Palvelut

Hyvinvointiloma Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevalan ympäristö tarjoaa mielelle ja vartalolle täydellisen rentoutumisen ja lomasta nauttimisen. Toiminta raikkaassa ulkoilmassa, pulahdus puhdasvetiseen järveen, paikallinen tuore ruoka ja rauhoittavat maisemat takaavat irtioton arjesta.

Hinta / hlö alk.

619 €

Kalevalainen Joogaviikonloppu

Hotelli Kalevala

26.5.-28.5.2017 Tervetuloa joogaamaan Hotelli Kalevalaan ammattitaitoisen ohjaajan johdolla. Majoitu, joogaa ja syö hyvin tai osallistu pelkille joogatunneille!

Hinta / hlö alk.

25 €

Hemmottelupaketit

Hotelli Kalevala

Tule majoittumaan ja rentoutumaan kahden kesken Hotelli Kalevalaan. Meillä voi viettää aikaa yhdessä joko aktiivisen toiminnan parissa tai vain leppoisasti oleillen. Voitte valita kolmesta eri vaihtoehdosta mieleisenne hemmottelupaketin.

Hinta / hlö alk.

140 €