Voimaantumista ja hyväksyvää läsnäoloa Kuumulaisittain

Kalevala Experience

Turve, luonnonyrtit, Jumalissärkän maisemat ja metsä - Voimaantumista ja hyväksyvää läsnäoloa Kuumulaisittain - Koe voimaannuttava luontoretriitti elämys Kuumussa

Voimaantumista ja hyväksyvää läsnäoloa Kuumulaisittain

- pareittain kasvohoitoja turpeesta
- Lähiluonnosta tunnistamme ja keräämme yhdessä hoitavia luonnonyrttejä ja annamme jaloillemme retken päätteeksi hoitavat jalkakylvyt
- Hyväksyvän läsnäolon retki Jumalissärkille
- Harjoittelemme itsemme maadoittamista ja Hyväksyvän läsnäolon perusharjoituksia
- Kännykättömät päivät… keskitymme olemaan läsnä myös toinen toisillemme

Turvehoidot

Hyvinvointia ja terveyttä tuhansien vuosien takaa. Turpeella on hoidettu ihmisiä vuosisatojen ajan. Se on kansanperinnettä, joka meidän tulisi tallentaa tuleville sukupolville. Turpeessa suuri määrä erilaisia hoitavia kasviperäisiä yhdisteitä. Anna luonnon hoitaa sinua. Turvehoito antaa aikaa pysähtyä ja nauttia tästä hetkestä. Turve on luonnon oma 100% eliksiiri. Uusi elämys yhdistää ja tuo iloa elämään. Tule ja koe yksin tai ystävän kanssa.

Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo

Hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoitukset ovat osa oman mielenterveyden hoitamista. Luonnossa on ominaisuuksia, jotka vetävät meidät luonnollisesti läsnäoloon, joten näitä taitoja on otollista harjoitella “perukassa”, kaukana kaikesta, mutta lähellä itseä.

Ohjelman tiedot

Kausi:
14.7.-15.7.2017
Paikka:
Siirtola ja Riihelä
Kesto:
2 vrk
Henkilöt:
16
Hinta:
kysy tarjous
Yksittäinen hinta:
185
Hintaan sisältyy:
ateriat ja majoituksen
Vetäjät
Tanja Pyykkönen, turvehoitaja Kati Sarvela, mindfulness-ohjaaja

Hyvä tietää

Ota mukaan hyvät ulkoiluvarusteet, ulkoilemme, satoi tai paistoi! Kohtalainen kunto täytyy olla, koska ulkoilemme ja kävelemme useita kilometrejä päivien aikana. Ilmoitatko myös ruokavaliosi, mahdolliset allergiat.

Kalevala Experience
88940 Kuumu
185 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa