Korpikylpy

JOOGATAIVAL

Tämä retki tarjoaa ihanan sukelluksen luonnon omaan vihreään kylpylään. Voit kokea yhdessä luonnon ja saunan voimaannuttavan vaikutuksen jooga- ja mindfulness harjoitusten sekä saunajoogan kautta.

Korpikylpy

Korpikylpy on retki luontokylpylään, jonka puitteet tarjoaa Hossan kansallispuiston ihanat järvi- ja harjumaisemat. Teemme ensin metsäjoogaa ja mindfulnessia sisältävän luontoretken Huosilammen luontopolun ympäristössä.

Tämän rauhoittavan ja rentouttavan retken kruunaa lämmin joogamatka puolen tunnin mittaisen saunajoogaharjoituksen parissa noin 50-asteisessa saunassa. Taatusti rentouttava ja erilainen kokemus! Ja lämmin tulee varmasti lopuksi, vaikka olisikin viileä kesä- tai syyspäivä!

Ohjelman tiedot

Kausi:
kesä-syyskuu
Paikka:
Hossan kansallispuisto, Hossan luontokeskus
Kesto:
3 tuntia
Henkilöt:
4-8
Hinta:
39
Hintaan sisältyy:
Metsäjooga, mindfulness, saunajooga ja villiyrttijuoma

Tarkemmat tiedot

Ohjelma sopii kaikille eikä kokemusta joogasta tai muusta tarvita, vain peruskunto liikkumiseen luontopolulla. Aloitamme retken Hossan luontokeskukselta ja lopetamme sen läheisyydessä sijaitsevalle Karhunkainalon leirintäalueen saunalle.

Mukaan tarvitset säänmukaisen ja joustavan vaatetuksen ja hyvät kengät. Saunajoogaa varten joko uimapuku tai shortsit ja t-paita/toppi. Juomapullo on hyvä olla koko matkan mukana.

Hyvä tietää

Aloitus Hossan luontokeskukselta, osoitteessa Jatkonsalmentie 6.

Tilauksesta räätälöitynä pienille tai isommille ryhmille myös muualla.

JOOGATAIVAL
Saija Taivalmäki, Hossantie 170, 89920 Ruhtinansalmi, + 358 50 3562006, joogataival@gmail.com, www.joogataival.fi
39 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa