Kettuperheen joogaretki

JOOGATAIVAL

Kettu, tuo viekas ja luonnostaan notkea eläin, kutsuu koko perheen pienelle happihyppelylle ja verryttelylle luonnon helmaan. Kaikenikäisille sopivalla ja leikkimielisellä joogaretkellä mieli virkistyy ja aistit tarkentuvat kuulemaan ja katsomaan, mitä ihmeellisessä ja ihanassa luonnossa tapahtuu.

Kettuperheen joogaretki

Kettuperheen joogaretki on hauska tapa sukeltaa luontoon ja aloittaa päivän tutkimusretket Hossan kansallispuistossa. Liikumme Hossan luontokeskuksen lähimaastossa. Eläydymme ketun maailmaan ja helpoilla joogaliikkeillä ja venytyksillä tutustumme ketun ja muiden eläinten tapaan liikkua luonnossa. Pienillä keskittymis- ja aistiharjoituksilla terästämme aistejamme yhtä tarkaksi kuin ketulla. Retken päätteeksi olemme valmiita lähtemään tutkimaan ja tarkkailemaan, mitä kaikkea kansallispuiston aarreaitasta löytyy!

Ohjelman tiedot

Kausi:
kesä-syksy
Paikka:
Hossan kansallispuisto
Kesto:
1 tunti
Henkilöt:
4-16
Hinta:
10 euroa
Hintaan sisältyy:
ohjattu retki

Tarkemmat tiedot

Ohjelma alkaa Hossan luontokeskukselta ja myös päättyy sinne. Kesällä 2017 kaikille avoimia Kettuperheen joogaretkiä, joille voi ilmoittautua erikseen. Lähtö Hossan luontokeskukselta osoitteessa, Jatkonsalmentie 6, Suomussalmi.

Ajankohdat: TULOSSA PIAN

Retken voi tilata myös ryhmälle erikseen. Retken yhteyteen voi myös tilata erikseen lisähinnasta maastoruokailun. Sovellettavissa tilauksesta myös muihin ympäristöihin.

Hyvä tietää

Ohjelma sopii koko perheelle. Säänmukainen vaatetus.

JOOGATAIVAL
Saija Taivalmäki, Hossantie 170, 89920 Ruhtinansalmi, + 358 50 3562006, joogataival@gmail.com, www.joogataival.fi
10 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa