Infrapunasauna

Hotelli Kalevala

Lääkäreiden maailmanlaajuisesti suosittelema infrapunasauna on huomattava askel terveyden ylläpitämiseksi niille, jotka kärsivät allergioista, aknesta, väsymyksestä, masennuksesta, mielentilan vaihteluista ja toistuvista vilustumisista.

Infrapunasauna

VAIKUTUKSET
Infrapunasaunassa intensiivinen hikoilu saa aikaan positiivisia vaikutuksia:
- raskasmetalleja ja rasvaan piiloutuneita myrkkyjä erinomaisesti poistava vaikutus
- sydämen ja verisuonten toiminnan paraneminen
- painon putoaminen ja selluliitin väheneminen
- immuunijärjestelmän stimulointi
- verenkierron paraneminen
- stressin väheneminen
- ihokudoksen uusiutuminen ja ihon kaunistuminen

Infrapunasäteily imeytyy suoraan kudoksiin ja aiheuttaa kovaa hikoilua ilman korkeasta lämpötilasta aiheutuvaa epämukavuudentunnetta. IP-saunassa hikoileminen on tavalliseen saunaan verrattuna lähes kolminkertaista. Kohoavaan lämpötilaan maltillisella hikoilemisella reagoiva eli keskikuntoinen ihminen voi 30 minuutin saunassa oleskelun aikana menettää painostaan jopa 500 g, mikä vastaa lähes 300 kcal. Runsaasti hikoileva ihminen voi sitä vastoin ilman ponnistuksia kuluttaa keskimäärin 600–800 kcal, mikä vastaa 10–15 km:n juoksua.

TOTEUTTAMINEN
Yhden saunomiskerran tulisi kestää n. 30 minuuttia, riittävä ilman lämpötila on saunassa 45-50 C. Infrapunasauna eroaa tavallisesta saunasta myös siinä, että virkistävän vaikutuksensa vuoksi sitä voidaan käyttää myös aamuisin.

Ohjelman tiedot

Kausi:
Ympäri vuoden
Paikka:
Kuhmo, Hotelli Kalevala
Kesto:
30 minuuttia
Henkilöt:
1-3
Hinta:
20 €/hlö. Kerrallaan max. 3 hlöä
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:

Hyvä tietää

Infrapunasaunaa EI suositella seuraavissa tapauksissa:
akuutti vamma, ankara tulehdus, sydämen verenkierron vajaatoiminta, sydänsairaus, verenkiertohäiriöt, veren hyytymishäiriöt, turvotus, suuret arvet, tuntohäiriöt, kasvaimet, tiedostamis- tai kommunikointivajavuudet, raskaus, ankarat tulehdukset sekä nyrjähdykset ja ruhjevammat, metallilevyt, tekonivelet tai muut kirurgiset implantit yleensä heijastavat IP-säteitä eivätkä siis lämpene. Jos kuitenkin esiintyy kiputuntemuksia, hoito pitää keskeyttää.

Hotelli Kalevala
Väinämöinen 9, 88900 KUHMO, 08 655 4100, sales@hotellikalevala.fi, info@hotellikalevala.fi, www.hotellikalevala.fi
20 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa