Hyvinvointi

Hemmottele itseäsi ja irtaudu arjen kiireestä! Puhdas luonto ja ulkoilma-aktiviteetit edistävät terveyttä ja hyvää oloa kaikkina vuodenaikoina. Ulkoilun jälkeen on ihana jatkaa päivää hemmottelevilla hoidoilla, erilaisilla hieronnoilla, rentouttavissa saunoissa tai Kiannon Kuohut -kylpylän monipuolisissa altaissa ja nautinnollisissa poreissa.

Kehon ja mielen tasapainoa edistävät myös shiatsu, hypnoterapia, jooga ja vyöhyketerapia. Erilaiset hyvinvointiosiot soveltuvat hyvin myös ryhmille esimerkiksi kokous- tai koulutuspäivän oheen tai työ-yhteisöjen hyvinvointipäivän ohjelmaksi.

Palvelut

Rentoudu kylpylän poreissa

Kylpylä Kiannon Kuohut

Tule rentoutumaan kylpylän poreisiin ja saunan lämpöön.

Hinta / hlö alk.

5,30 €

Savusaunan lempeä lämpö

Arolan maatila- ja erälomat

Nauti rentouttavista löylyistä aidon savusaunan lempeässä lämmössä. Lämmitys 100 €/kerta.

Hinta / hlö alk.

100 €

Marjanpoimijan paratiisi

Arolan maatila- ja erälomat

Hyvinvointia luonnosta. Viemme sinut kainuulaiseen korpimetsään nauttimaan luonnon antimista turvallisesti oppaan mukana. Lakka-, mustikka-, puolukka- ja karpaloretket.

Hinta / hlö alk.

50 €

Majatalosta majataloon -yrttivaellus

Äksyt Ämmät

Ylläty yrttien monipuolisuudesta, herkuttele ja hemmottele itseäsi. Luonnonyrttien kerääminen on rentouttava harrastus, luonnontuntemus lisääntyy kuin itsestään ja mieli virkistyy.

Hinta / hlö alk.

165 €

Hotelli Kalevalan Wellness

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevalan hemmotteluosaston tarjonnalla voi täydentää kokonaisvaltaisen hyvänolon matkan. Olipa matkan teemana loma tai työ, wellness-palvelumme tuo siihen sopivasti ylellisyyttä. Hemmoteluosaston voi varata myös yksityiskäyttöön.

Infrapunasauna

Hotelli Kalevala

Lääkäreiden maailmanlaajuisesti suosittelema infrapunasauna on huomattava askel terveyden ylläpitämiseksi niille, jotka kärsivät allergioista, aknesta, väsymyksestä, masennuksesta, mielentilan vaihteluista ja toistuvista vilustumisista.

Hinta / hlö alk.

20 €

Hemmotteleva yrttiporekylpy

Hotelli Kalevala

Upealla wellness-osastollamme voit rentoutua ylellisessä yrttiporekylvyssä. Veden lämpö elvyttää verenkiertoa. Yrttikylpy rauhoittaa paitsi kehoa myös mieltä. Tervetuloa rentoutumaan!

Hinta / hlö alk.

15 €

Turvesauna

Hotelli Kalevala

Turvesauna rentouttaa elimistön toimintaa sekä poistaa stressin. Turvenaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vilkasttaa aineenvaihduntaa, lieventää erillaisia iho-oireita ja tuo helpotusta tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Hinta / hlö alk.

27 €

Hengähdystauko Äidille

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Oiva lahja äidille (isäkin pääsee mukaan) arjesta irtiottoon: anna valmista ruokaa, rauhallista majoitusta, hemmotteluhoitoja, virkistäytymistä kylpylässä, aikaa itselle ja hyvää mieltä.. Kun annat Hengähdystauon lahjakorttina lahjansaaja voi itse käyttää sen kun on sopiva aika lomalle. Lahjakortti on voimassa vuoden. Kysy lisää vastaanotostamme.

Hinta / hlö alk.

209 €

Romanttinen Hemmotteluloma

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Yllätä, ilahduta, tarjoa laatuaikaa; hää-/ vuosipäivänä tai piristä parisuhdettasi. Kumppanisi ilahtuu varmasti.

Hinta / hlö alk.

222 €

Savusauna ja palju

Loma Hossa

Haluvaesitko kokkeilla savusaonoa ja kylypytynnyrie? Katsella tähtitaivasta lämpimän paljun syleilyssä? Tuntea savusaunan rentouttavaa lämpöä?

Hinta / hlö alk.

350 €

Hiljaiset Hetket

Äksyt Ämmät

Hiljaiset Hetket -majataloissa

Hinta / hlö alk.

270 €

Saonojen Taekaa Rajakartanossa

Loma Hossa

Lempeät löylyt kutsuu Sinut rentoutumaan kiireettömästi Loma-Hossan Rajakartanon saunojen löylyihin.

Hinta / hlö alk.

50 €

Jurttasauna Lentiirassa

Taiga Spirit, nature and wildlife experiences

Tervetuloa nauttimaan viehättävän jurttasaunan löylyistä!

Hinta / hlö alk.

5 €

Hyvinvointiloma Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevalan ympäristö tarjoaa mielelle ja vartalolle täydellisen rentoutumisen ja lomasta nauttimisen. Toiminta raikkaassa ulkoilmassa, pulahdus puhdasvetiseen järveen, paikallinen tuore ruoka ja rauhoittavat maisemat takaavat irtioton arjesta.

Hinta / hlö alk.

619 €

Puut puhuvat puiden kieltä

JOOGATAIVAL

Hossan harjut ja mäntymetsiköt kutsuvat sinua taatusti erilaiselle patikkaretkelle Värikallion kalliomaalauksille. Matkan varrella kuulet tarinoita ja uskomuksia puiden salatusta elämästä.

Hinta / hlö alk.

65 €

Saunayoga

JOOGATAIVAL

Saunajooga on rentouttava harjoitus saunan hoitavassa lämmössä. Puolen tunnin aikana pääset minilomalle lämpimään nauttien saunan hiljaisuudesta ja lempeistä liikkeistä, jotka voimistavat ja avaavat kehoa ja rauhoittavat mieltä.

Hinta / hlö alk.

15 €

Hemmottelupaketit

Hotelli Kalevala

Tule majoittumaan ja rentoutumaan kahden kesken Hotelli Kalevalaan. Meillä voi viettää aikaa yhdessä joko aktiivisen toiminnan parissa tai vain leppoisasti oleillen. Voitte valita kolmesta eri vaihtoehdosta mieleisenne hemmottelupaketin.

Hinta / hlö alk.

140 €

Villinä Luonnosta

Aittolan Eräpalvelut

VILLINÄ LUONNOSTA HYVINVOINTIVIIKONLOPPU 14- 16.7 2017

Hinta / hlö alk.

372 €

Villinä Luonnosta

Aittolan Eräpalvelut

VILLINÄ LUONNOSTA HYVINVOINTIVIIKONLOPPU 16- 18.6. 2017

Hinta / hlö alk.

372 €

Joutsenniemi

Kalevala Experience

Majoitus korpiseudun rauhaan Joutsenniemeen, Naamajärven rantaan. Mökki sijaitsee omalla tontilla, jossa on vene, grillikota.

Hinta / hlö alk.

50 €

Turvehoito

Kalevala Experience

Tervetuloa rentoutumaan turvehoitoon. Turpeen orgaaniset vaikutusaineet rentouttavat lihaksia, tasapainottavat elimistön ph:ta ja poistavat raskasmetalleja. Turvehoito antaa aikaa pysähtyä ja nauttia tästä hetkestä. Hoitoturve luonnon oma 100% eliksiiri. Uusi elämys yhdistää ja tuo iloa elämään.

Hinta / hlö alk.

25 €

Voimaantumista ja hyväksyvää läsnäoloa Kuumulaisittain

Kalevala Experience

Turve, luonnonyrtit, Jumalissärkän maisemat ja metsä - Voimaantumista ja hyväksyvää läsnäoloa Kuumulaisittain - Koe voimaannuttava luontoretriitti elämys Kuumussa

Hinta / hlö alk.

185 €

Hengähdä Hossassa - Jooga- ja hyvinvointiloma

JOOGATAIVAL

Jooga- ja hyvinvointilomalla 19.-23.7.2017 Hossan kansallispuistossa voit kokea luonnon voimauttavan ja virkistävän vaikutuksen. Keho ja mieli rentoutuvat joogan ja retkeilyn parissa - unohtamatta tietenkään saunaa, hyvää ruokaa, rauhaa ja hiljaisuutta.

Hinta / hlö alk.

350 €

Läsnäoloa luonnossa - hyvinvointiloma perheille

JOOGATAIVAL

Lasten ja vanhempien yhteinen hyvinvointiloma 6.-9.7.2017 luonnon helmassa Hossan kauniissa kansallispuistossa on taatusti ikimuistoinen irtiotto arjesta. Viikonlopun aikana joogataan ja retkeillään yhdessä sekä tietysti syödään hyvin, saunotaan ja uidaan.

Hinta / hlö alk.

220 €

Saijan Metsäherkut

Saijan Lomakartano

Opastettu tarinallinen metsäherkkujen keruuretki ja ruokailu yhdessä tehden ja oppien. Tämä ohjelma on Sinulle, joka rakastat puhtaita luonnon makuja, villiruokaa ja slow food -ideologiaa ja haluat oppia paikallista ruokakulttuuria.

Hinta / hlö alk.

66 €

Luonnollista hyvinvointia Saijassa

Saijan Lomakartano

Hyvää oloa luonnosta ja rentoutumista savusaunan leppoisissa löylyissä! Luonnollisen hyvänolon etsijöille opastettu tarinallinen kasvienkeruuretki, jalkahauteiden valmistus ja savusaunominen Jokijärven rannalla.

Hinta / hlö alk.

55 €

Korpikylpy

JOOGATAIVAL

Tämä retki tarjoaa ihanan sukelluksen luonnon omaan vihreään kylpylään. Voit kokea yhdessä luonnon ja saunan parantavan vaikutuksen jooga- ja mindfulnessharjoitusten sekä saunajoogan kautta.

Hinta / hlö alk.

30 €

Metsäpapukaija

JOOGATAIVAL

Mitä ihmettä? Papukaija on eksynyt Hossaan! Tällä lapsille ja koko perheelle sopivalla seikkailullisella luontoretkellä tutustumme kansallispuiston kasveihin ja eläimiin ja etsimme tietysti metsäpapukaijaa.

Hinta / hlö alk.

15 €

Kettuperheen joogaretki

JOOGATAIVAL

Kettu, tuo viekas ja luonnostaan notkea eläin, kutsuu koko perheen pienelle happihyppelylle ja verryttelylle luonnon helmaan. Kaikenikäisille sopivalla ja leikkimielisellä joogaretkellä mieli virkistyy ja aistit tarkentuvat kuulemaan ja katsomaan, mitä ihmeellisessä ja ihanassa luonnossa tapahtuu.

Hinta / hlö alk.

10 €

Lentiiran savusauna

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran savusaunassa saunominen on elämys ja sosiaalinen tapahtuma, mutta yhtä hyvin siitä voi nauttia myös yksin. Monen mielestä savusauna tarjoaa parhaan mahdollisen saunomiselämyksen, suuren kivimäärän aikaansaama pehmeä löyly ja savusaunan tuoksu kuuluvat olennaisena osana tähän elämykseen.

Hinta / hlö alk.

18,50 €