Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala - rauhallinen sijainti keskellä kaunista luontoa. Tänne on helppo tulla Via Kareliaa tai Tervantietä pitkin. Myös lemmikit ovat tervetulleita!

Hotelli Kalevala

Kalevala-eepoksen "Kokko-linnun" muotoon rakennettu korkeatasoinen kokous- ja lomahotelli sijaitsee 3 km päässä Kuhmon keskustasta Kalevalankankaalla, rauhallisella paikalla Lammasjärven rannalla. Hotellin sijainti on ihanteellinen kaukana teollisuudesta ja liikenteestä. Monipuoliset ulkoilumaastot alkavat heti hotellin ovelta.

Hotelli on sekä ulkoa että sisältä ainutlaatuinen. Hotellihuoneet ovat jokainen sisustukseltaan yksilöllisiä. Nykyaikaiseen rakennustapaan ja kodikkaaseen sisustukseen sovitettu kokonaisuus on yhdistelmä totta ja tarua, nykypäivää ja perinnettä.

Hotellissa on 44 kahden hengen huonetta, kolme sviittiä, ravintola, kesäterassi ja erilaisia kokoustiloja sekä monipuolinen wellness-osasto.

Hotelli Kalevalan korkeatasoinen kainuulais-kansainvälinen keittiö palvelee niin ryhmiä kuin yksittäisiä kulkijoita. Erityistä kiitosta keittiö on saanut monipuolisesta kasvisruokavalikoimastaan.

Ohjelman tiedot

Kausi:
Ympäri vuoden
Paikka:
Kuhmo
Kesto:
Henkilöt:
Hinta:
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:

Hyvä tietää

Lemmikit ovat tervetulleita Hotelli Kalevalaan. Lisämaksu 15 €/lemmikki/oleskelu.

Pyydä ryhmällesi tarjous myyntipalvelustamme: sales@hotellikalevala.fi

Hotelli Kalevala
Väinämöinen 9, 88900 KUHMO, 08 655 4100, sales@hotellikalevala.fi, info@hotellikalevala.fi, www.hotellikalevala.fi
54,50 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa