Hotellit

Valittavanasi on vaihtoehtoja kylpylähotellista aina idyllisiin perhehotelleihin ja erämaaluonnon keskellä sijaitsevaan hotelliin. Olipa valintasi mikä tahansa, siistit huoneet, hotellisauna, runsas aamiainen ja muut hotellin monipuoliset palvelut ovat ulottuvillasi ympäri vuoden.

Palvelut

Majoitus kahdelle

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Katkaise matkasi yöpymällä Kylpylähotelli Kiannon Kuohuissa! Kiireetön ja rauhallinen hotellimme palvelee 7 pv viikossa.

Hinta / hlö alk.

50 €

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala - rauhallinen sijainti keskellä kaunista luontoa. Tänne on helppo tulla Via Kareliaa tai Tervantietä pitkin. Myös lemmikit ovat tervetulleita!

Hinta / hlö alk.

49,50 €

Motoristin Kesäyö

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala tarjoaa moottoripyörällä liikkuvalle hengähdys- ja levähdystauon matkan varrella. Meillä on myös moottoripyörän pesumahdollisuus!

Hinta / hlö alk.

44,50 €

Kelkkaillen Hotelli Kalevalaan

Hotelli Kalevala

Itäisen Kainuun mahtavien maisemien ja lumisten kelkkareittien varrella, Lammasjärven rannalla, sijaitsee tunnelmallinen Hotelli Kalevala.

Hinta / hlö alk.

44,50 €

Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuu

Majoitu Kuhmon keskustassa lähellä luontoa, mutta keskellä kaupungin palveluja. Lammasjärvi ja perhokalastajien suosittu Pajakkakoski sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta on reilun 200 metrin päässä ja siellä on myös avantouintipaikka. Olemme omistaneet osan huoneistamme erityisesti kalastajille; kalastusvälineiden säilytys huoneessa on helppoa, lisäksi valoisa perhonsidontapaikka löytyy huoeniden välittömästä läheisyydestä, kuten myös vaatteiden kuivatushuone. Lisäksi meillä on Kalastajien Olohuone, josta löytyy infoa Kuhmon koskikalastusmahdollisuuksista.

Hinta / hlö alk.

38 €

Hotelli Hossan Lomakeskus

Norwide Finland

Hossan Lomakeskus sijaitsee idyllisen Hossanjärven rannalla aivan Hossan retkeilyalueen tuntumassa. Käytössä on 26 huonetta sekä kokous- ja vapaa-ajantila seminaareja ja yksityistilaisuuksia varten.

Hinta / hlö alk.

20 €

Kesäpäivien tarjous, 2 yötä

Hotelli Kainuu

Majoitus keskustahotellissa Kuhmossa ja nauti lähellä sijaitsevista Lammasjärven ja Pajakkakosken maisemista. Tarjous voimassa sunnuntaista - perjantaihin päivinä. (norm. 172 €) Varaus tehtävä wild taiga sivuston kautta.

Hinta / hlö alk.

70 €

Huoneisto perinteisessä hirsitalossa

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano Taivalkoskella tarjoaa tasokasta huoneisto- ja mökkimajoitusta luonnon helmassa Jokijärven rannalla, kirjailija Kalle Päätalon lapsuudenkodin lähinaapurissa.

Hinta / hlö alk.

44 €