Kuhmon Kamarimusiikki 2017

Kuhmon Kamarimusiikki

Kuhmon Kamarimusiikki soi 48. kerran 9.−22.7.2017. Kesän teemana on pujottelu eri tyylilajien ja aikakausien välillä. Teemasta käytetään lyhyttä sanaa zap, mikä ranskankielellä tarkoittaa kanavasurffailua.

Kuhmon Kamarimusiikki 2017

14 päivässä
yli 70 konserttia
lähes 350 teosta!

Esiintymässä
150 taiteilijaa
Suomesta ja
eri puolilta
maailmaa.

"Vahvuuksina
valoisat yöt,
siniset järvet,
kotoisa ilmapiiri ja
ainutlaatuinen musiikki!"
- Festspiele-lehti 2012

Ohjelman tiedot

TEEMA, KONSERTIT, LIPPUJEN HINNAT

Kuhmon Kamarimusiikki soi 48. kerran 9.−22.7.2017. Kesän teemana on pujottelu eri tyylilajien ja aikakausien välillä. Taiteellinen johtaja Vladimir Mendelssohn määrittelee aiheen ytimekkäästi sanalla ”zap”, joka viittaa ranskankieliseen kanavasurffailua tarkoittavaan verbiin.

Kamarimusiikin kanavilla pujotellaan Bachista Piazzollaan, 1600-luvulta nykypäivään ja fuugasta improvisointiin. Pääpaino on tuttuun tapaan kamarimusiikin suurilla klassikoilla, mutta joka päivä koetaan myös yllättäviä yhdistelmiä. Festivaali alkaa sunnuntaina 9.7. konsertilla, jossa kuullaan eri aikoina New Yorkissa syntynyttä musiikkia ja päättyy lauantaina 22.7. kahden viikon ja 70 konsertin jälkeen uudella tavalla tulkittuun Händelin Messias-oratorioon.

Ohjelman tarkka sisältö ja esiintyjät löytyvät festivaalin kotisivulta www.kuhmofestival.fi.

Konserttilippujen hinnat ovat edulliset. Tunnin mittaisen konsertin hinta on 18,50 euroa ja väliajallisen kahden tunnin konsertin hinta 25,50 euroa.

Maksullisten konsertin lisäksi festivaalilla on lukuisia ilmaistilaisuuksia. Näiden joukossa ovat mm. oppilaskonsertit, päivän ohjelmaesittelyt ja taidenäyttelyt.

KONSERTTIPAIKAT

Konsertit pidetään Kuhmo-talon akustisesti erinomaisessa Lentua-salissa, festivaalin kulttipaikassa Kontion koulussa sekä Kuhmon kauniissa puukirkossa. Kaikki konserttipaikat ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. Suosittu kulkuväline niin taiteilijoilla kuin yleisölläkin ovat myös pyörät.

MATKUSTAMINEN KUHMOON, MAJOITUS, MUUTA OHJELMAA

Kuhmo sijaitsee Itä-Suomessa puhtaiden järvien ja raikkaiden metsien keskellä. Helsingistä Kuhmoon on matkaa 600 kilometriä. Matka taittuu nopeiden lentämällä Kajaaniin (n. 1 h) ja siitä lentotaksilla/bussilla Kuhmoon (n. 1,5 h).

Kuhmossa voi majoittua mm. hotelleihin, lomakyliin, leirintäalueille tai matkakoteihin. Erikoisen suosittua on myös vuokrata kuhmolaisperheeltä omakotitalo tai kerrostaloasunto kokonaan omaan käyttöön!

Konserttien lomassa Kuhmossa voi nauttia muusta kuhmolaisesta kulttuuri- ja luontotarjonnasta.


Tarkemmat tiedot

Festivaalin ohjelma, taiteilijat ja paljon muuta tietoa löytyvät kotisivulta www.kuhmofestival.fi.

Hyvä tietää

Majoitusta voi kysyä suoraan näiltä Wild Taigan sivuilta löytyvistä majoitusliikkeistä.

Lisää majoitusliikkeiden yhteystietoja löytyy festivaalin kotisivulta www.kuhmofestival.fi

Lisätietoja: Kuhmon Kamarimusiikki, puh. 08 652 0936 tai sähköposti kuhmo.festival@kuhmofestival.fi

Kuhmon Kamarimusiikki
Torikatu 39, 88900 Kuhmo, 08 652 0936, kuhmo.festival@kuhmofestival.fi, www.kuhmofestival.fi
18,50 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa